петък, 21 юни 2013 г.

Почивка в Слънчев бряг

Планувате ли едно незабравимо лято. Изпълнена с много позитивизъм, красиви места, забележителности ваканция и обиколка из Черноморския регион. Предлагаме ви страхотна лятна отмора в Слънчев бряг. На лазурния пясък с широка и десетметрова ивица може да заформите шоколадовия тен, в кристално чистите морски води да се потопите и да дишате свежестта от природата на планината.
Да всичко това ще е не само мечта, а сбъдната реална картинка, ако запланувате една екскурзия с престой в Слънчев бряг. И за тези, които са не доверчиво настроени ще споменем, защо резервация на хотели в Слънчев бряг ще се отрази добре. Тук хотелите предлагат три, четири и пет звезден разкош. Както се казва за всеки джоб и за всеки вкус има по нещо.
Предлагат се хотели в по-тихи и усамотени квартали, за семействата с деца и търсещите уединение. В общи линии Слънчев бряг е курорт, където цари нощния живот, веселието до зори и многообразието от развлечения.
В Слънчев бряг годишно идват множество туристи от различни точки на страната, както и чужденци. Повечето са млади и енергични хора, а това определя и високите нива на обслужване, многообразието от забавления и увеселения.
На фона на всичките красоти, лукс и възможности за разтоварване някои могат да изберат да спортуват на тенис на корт, да играят боулинг или мини голф, да яздят коне. За други, които търсят разтоварване сред морската шир се предлагат любителски и по-професионални възможности за водни ски, сноуборд и други атракции на плажа.
И все пак лятото е момента за почивка, а почивката е времето за всякакви глезотии. В курорт Слънчев бряг ще намерите от всичко, за което ви тегли сърцето.
Хотели в Слънчев бряг, ресторанти, кафенета, заведения за бърза закуска и още много работят на най-високи нива на обслужване. С тяхна помощ престоя и почивката на всеки ще са безупречни, а спомените в края на отпуската несравними.
Винаги и по всяко време може да добавите още нещо към плануваната лятна екскурзия. Ако обичате разходките винаги може да обиколите околността на Слънчев бряг, да се повозите на лодка, да се разхождате или да отскочите с автомобил до съседните градове-курорти. Лятото е момента за приятни емоции, а Слънчев бряг ги обещава.

1 коментар:

  1. Интересна статия. Смятам, че трябва повече да се пише и чете за нашата прекрасна страна. Продължавай в същия дух. Ето виж, ако искаш и моят блог -
    За света

    ОтговорИзтриване