понеделник, 15 юли 2013 г.

Амфитеатър „Арена“ в Свети Влас

Едно от нещата, които от край време са будели интерес у туристите, събуждали са тръпка и емоция към цялото великолепие по арените от изпълнението на невероятни игри. Идвайки в курорта Свети Влас, ви препоръчваме да се отбиете и в Амфитеатър „Арена“. Той е първият частен такъв. Разположен е на територията на Свети Влас и се смята за първото подобно съоръжение създадено в България през настоящите и изминали 20 години. По право Свети Влас е курорта, който силно привлича все повече любители на яхтен туризъм от цялата страна и от чужбина. Курорта се счита за един от най-модерните, а самото яхтено пристанище притежава капацитет 300 яхти. Всички те предлагат качество на обслужване от световно ниво.
За Амфитеатър "Арена" в Свети Влас е характерно, че е съвсем ново и модерно съоръжение, което е оборудвано с многофункционално озвучаване, осветление, ВИП ложи, гримьорни и т.н. Този амфитеатър е неповторим и е първото такова съоръжение съградено извън пределите на някой от големите градове или столицата на страната ни.
http://sveti-vlas.hoteli-bg.org/
Амфитеатър „Арена“ Свети Влас е в непосредствена близост до брега на Черно море. Притежава 450 местен капацитет и всеки любител на театралното и музикално изкуство е добре дошъл. За добри изживявания и емоции лятната програма на Амфитеатъра в Свети Влас предлага многообразие от културни събития на местно, регионално, национално и международно ниво. Идеята за създаване на амфитеатър „Арена“ в Свети Влас е да популяризира българското изкуство на местна територия, но сред голяма аудитория от чуждестранни гости. За културен афиш на Свети Влас са избрани няколко национални празници, важни дати, местни юбилеи и фестивали. Всеки поклонник на културния туризъм може да се наслади, да се потопи и да изживее емоцията от срещи с най-добрите постижения на българското изкуство и култура. В амфитеатърът, дори най-малките гости могат да се позабавляват. Тук лятото се провежда детска анимация, с богат репертоар от развлекателни игри, спортни изяви, творчески занимания и всичко това под направление от опитни аниматори.
Амфитеатър „Арена“ е уникално съоръжение, разположено на първа линия с бреговата ивица. На сцената му не веднъж вземат участие велики имена и лица от българското кино.

Свети Влас се превърна в курортен град по българското Черноморие, който се развива светкавично бързо. Той впечатлява всеки посетител, глези с лукс и комфорт от световна класа, привлича множество инвеститори и туристи. Хотели в Свети Влас се сливат с морската модерна обстановка, отворили широко врати, за да приемат всеки минаващ от там.

Няма коментари:

Публикуване на коментар